Как да мотивираме учениците да се занимават с технически науки?

21.03.2024
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

В този семинар Кристиян Михайлов от PARAi ще представи безплатна за участие образователно-менторска инициатива на Професионална асоциация по роботика и автоматизация – PARA Робо Инкубатор. Целта на инициативата е да помогне на младежи със собствен проект да го развият до работещ прототип. Трети сезон е отворен за кандидатстване и приема за участници на възраст от 14+ години (студентите и млади професионалисти са добре дошли) с технически знания и опит, които желаят да надградят проекта си и са мотивирани да постигнат повече с идеите си. Линк към инициативата – www.incubator.para.expert

За лекторите

Teacher Image

Кристиян Михайлов

Teacher Image

Професионална асоциация по роботика и автоматизация

Кристиян е съосновател на PARAi, активно работи за развитие на технологичното образование у нас, консултант по автоматизация на процеси.

Teacher Image

PARA ROBOTICS INCUBATOR

Teacher Image

Програма, насочена към лица от 14+ години с проекти в сферите на роботика, изкуствен интелект и автоматизация. В третия сезон на инкубатора се търсят проекти насочени към: дронове, индустриални решения, машинно зрение и изкуствен интелект, земеделие, технически решения за устойчив начин на живот и интернет на нещата. Участието в образователно-менторската програма е помогнало на участниците да спечелят първи места на последващи форуми като Green Up, Предприемачи в науката, както и да наберат финансиране от фондове за рисков капитал, Национален иновационен фонд и EIC Accelerator. Общата привлечена сума на проектите след инкубатора достига над 3 млн. евро.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото