Синдео получи своето първо отличие – “Агент на промяната” в категорията “Бизнес”

На 30.11.2023 г. на специална церемония в хотел „Маринела“ в град София, фондация „Сошъл Фючър“ обяви носителите на престижното звание “Агент на промяната“. Конкурсът, който отличава носителите на позитивна промяна, добротворчество и социално значими каузи в обществото се провежда за четвърти път.

Имаме удоволствието Приложна академия за образование – Синдео да бъде сред отличените в категорията “Бизнес органнизация”. Щастливи сме, че попадаме в тази категория заедно с Център за творческо обучение (ЦТО), Лидл България (Lidl) и Йеттел България (Yettel).

На официалната церемония, всички отличени бяха приветствани от кмета на Столична община – Васил Терзиев. Сред официалните гости на събитието личат имената и на Иванка Шалапатова – министър на труда и социалната политика, Константин Павлов – кмет на район „Лозенец“, Георги Клисурски – заместник-министър на финансите. Сред гостите бяха и други обществени фигури – популярни актьори, музиканти, писатели, журналисти, спортисти, представители на бизнеса, фигури от модния и шоубизнес. Обръщение към присъстващите направи и един от големите приятели на фондация „Сошъл Фючър и носител на наградата „Агент на промяната 2021“ – Ники Кънчев.

„Агент на промяната“ стартира през 2019 година. Чрез онлайн гласуване публиката номинира успешни примери в категориите „Бизнес организация“, „Екип“, „Промяната в младите“, „Промяната във всеки“, „Комуникатори“, „Кауза“ и „Посланик“.

Повече подробности и снимки от събитието може да видите на Facebook – страницата на “Агент на промяната”.

Синдео получи своето първо отличие – “Агент на промяната” в категорията “Бизнес”
Към началото