„Синдео“ отпразнува своя първи рожден ден

На 8-ми февруари Приложна академия за образование „Синдео“ отпразнува своя първи рожден ден! Точно преди една година на същата дата стартира първият курс в Приложна академия за образование „Синдео“, който бе на тема “Въведение в приложното образование”. По време на първата лекция, основателите на „Синдео“ – Ангел и Теди положиха старта на една смислена и вдъхновяваща идея, че всеки един е отговорен за образованието на нашите деца.

Година по-късно, с много приятели на образованието, „Синдео“ отпразнува своя първи рожден ден. Мястото на събитието бе Jamba – Хъб на възможностите, където любезните домакини посрещнаха всички с много топлина. На събитието присъстваха приятели на „Синдео“ от медийните среди, бизнеса и образованието. Основателите на „Синдео“ посрещнаха и лектори, които през изминалата една година са били част от академията и са допринесли за качественото образование, представяйки общественозначими теми пред учителите.

 

Всички гости се радваха на вдъхновяващи мисли за образованието, които се спускаха от тавана, а основателите на академията представиха вдъхновяваща презентация за изминалата една година, в която силно впечатление на всички направи анализът на резултатите от PISA. Основателите на „Синдео“ запознаха гостите с обобщение на изминалата една година и разказаха повече за 6-те курса с различни и актуални теми, в които участие взеха над 5 000 учители, а успешно завършилите са малко над 500. През тази една успешна за „Синдео“ година, се проведоха и над 24 семинара с над 4 000 записани учители с интерес към темите. От представените данни ясно личи, че Приложна академия за образование „Синдео“ е достигнала за една година и до най-малките населени места от страната, както и до няколко български неделни училища в чужбина.

По време на събитието, гостите можеха да се възползват от благотворителната инициатива на „Синдео“, като подпомогнат един, двама или петима учители, които да вземат участие в някои от курсовете на академията напълно безплатно. Гостите пък, които участваха в благотворителната инициатива, получиха сертификат за дарение и разбраха какъв учител са подпомогнали – начален етап, учител по науки или пък по спорт.

А може ли рожден ден без торта? Разбира се, че не! Нашите приятели от Vanilla Kitchen се погрижиха за най-здравословната и вкусна торта.

Екипът на Приложна академия за образование „Синдео“ благодари на всички гости, които направиха празника още по-хубав и специално на DiFOLD, които зарадваха част от гостите ни с уникалните си бутилки и на Zero Wave за вкусните крекери, наситени с голяма доза протеини. Пожелаваме много творчески успехи през следващата една година!

Снимките са професионално направени от DK Photography.

„Синдео“ отпразнува своя първи рожден ден
Към началото