Аудиото, книгите и игрите в българското образование

21.02.2023
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

В този семинар Ангел и Виктор влизат в ролята си на основатели на платформата Знам.бе (https://znam.be/)! Ще разкажат за инструментите, които платформата предлага и ще се фокусират върху най-новия си продукт – аудио-книга-игра за Мадарския конник.

Аудио-книга-игра е нов формат, който се представя за първи път в България и има за цел да въвлече по забавен и завладяващ начин ученици от всички възрасти, като им даде свобода да избират пътя на своите герои в историята.

По време на този семинар ще научите как е създадена аудио-книгата-игра и как може да я използвате в рамките на вашето преподаване в и извън учебните часове.

Очакваме ви, запишете се!

 

За лекторите

Teacher Image

Ангел Георгиев

Teacher Image

Ангел има над 15 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 години е част от образованието по Софтуерно инженерство у нас. Той е един от основателите на Знам.бе. Ангел е от хората, които изграждат СофтУни през годините, а от април 2021 година е образователен директор на професионалните направления в Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative. Ангел е бил учител и гост преподавател в десетки училища в България. Водил е различни акредитирани обучения за учители. Част е от координационния екип на програмата “Обучение за ИТ Кариера” за създаване на учебни материали и организация на обучение в София-град.

Teacher Image

Виктор Балабанов

Teacher Image

От 2008 г. насам, воден от вътрешната си потребност да бъде полезен на другите, Виктор е изградил силни връзки с много различни организации, основани на взаимно доверие и уважение. Сред тях са училища, университети, неправителствени организации и бизнес корпорации. Синергията между образованието (магистър по психология), сертификатите за допълнителна квалификация (бизнес обучител, медиатор при конфликти, обучител в Академията по мениджмънт), 14-годишния му опит като консултант и страстната му природа са го превърнали в професионалист от най-високо ниво. Основател на I can be и Znam.be.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото