Как да бъда най-добрият учител в България?

05.01.2023
18:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен

За първи път в България - цялостна приложна програма за училищно образование.

Hero image

За семинара

Всеки учител иска да бъде най-добър в това което прави, но не винаги се получава така както го желаем. Защо ли? Защото изпускаме стъпките към сигурния успех. В семинара “Как да бъда най-добрият учител в България?” ще ви запознаем накратко с етапите, които систематично следват всички компоненти, необходими за организирането и провеждането на вашите обучения през една учебна година. 

Ще засегнем теми, след които ще придобиете или усъвършенствате вашите:

  • Професионални умения;
  • Технически умения;
  • Социални умения.

За лекторите

Teacher Image

Теодора Димитрова

Teacher Image

Теди е доктор по социално-икономическа география, учител по география и биология. Магистър по „Културна и политическа география“ и „Образователен мениджмънт“. Притежава Първа квалификационна степен. Автор е на учебни пособия и научни статии. Участва в някои значими за обществото ни проекти като „Европейска политика по изменение на климата – за въвеждане на климатични действия в образователната програма на българските училища“. В професионално отношение Теодора постига успехи още през първата си година като учител като бива номинирана за „Учител будител“. През 2016 г. е отличена с награда по случай 24 май. Квалифицирана е по редица курсове свързани с наука и образование. Има изключително богат опит като лектор в редица културно-образователни мероприятия. Тя силно вярва в максимата, че планетата ни се озарява от Слънцето, а човек от знанието.

Teacher Image

Ангел Георгиев

Teacher Image

Ангел има над 15 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 години е част от образованието по Софтуерно инженерство у нас. Той е един от основателите на Знам.бе. Ангел е от хората, които изграждат СофтУни през годините, а от април 2021 година е образователен директор на професионалните направления в Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative. Ангел е бил учител и гост преподавател в десетки училища в България. Водил е различни акредитирани обучения за учители. Част е от координационния екип на програмата “Обучение за ИТ Кариера” за създаване на учебни материали и организация на обучение в София-град.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото