Как платформата Cur8 помага на българските учители?

17.01.2023
18:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен

Сътрудничество в цифровото образование

Hero image

За семинара

По време на това събитие ще Ви запознаем с платформата Cur8 – свободнодостъпен цифров ресурс, който цели да предостави на съвременния преподавател набор от съвети и инструменти, подбрани от специалисти в сферата на образованието, хуманитарните науки и цифровите технологии.

Ако искате да повишите способността си да:

  • Създавате и споделяте цифрови учебни ресурси
  • Управлявате и организирате съвместното и самостоятелно учене в цифрова среда
  • Овластявате и ангажирате Вашите ученици

Лекторите Ви очакват с нетърпение, за да споделят този иновативен продукт с Вас, да отговорят на Вашите въпроси и да проведат една интересна и ползотворна дискусия за ролята на цифровизацията в образованието днес!

За лекторите

Teacher Image

Виктор Балабанов

Teacher Image

От 2008 г. насам, воден от вътрешната си потребност да бъде полезен на другите, Виктор е изградил силни връзки с много различни организации, основани на взаимно доверие и уважение. Сред тях са училища, университети, неправителствени организации и бизнес корпорации. Синергията между образованието (магистър по психология), сертификатите за допълнителна квалификация (бизнес обучител, медиатор при конфликти, обучител в Академията по мениджмънт), 14-годишния му опит като консултант и страстната му природа са го превърнали в професионалист от най-високо ниво. Основател на I can be и Znam.be.

Teacher Image

Росен Петков

Teacher Image

Росен е млад специалист по човешки ресурси с дълбока специализация в хуманитарните науки. Бакалавър по криминология и социология и магистър по психоаналитични изследвания от Университета Есекс, Великобритания, той защитава тезата си за „дигитализацията на (интер)субективността“ с отличие в края на 2020 година. Оттогава той въвлича знанията си в професионалната практика.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото