Дигитализиране на оценяването в училище

16.05.2023
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

Свидетели сме на огромна дигитализация в образованието, но все още не виждаме иновации в изпитите и проверката на знания.
В семинара ще научите защо тези иновации изостават и защо е важно да се случат – от повишаване на продуктивността на учителите, до покачването на успеха на учениците и намаляване на преписването.
Учители от 56 училища се убедиха в предимствата на СмарТест. Те намаляват преписването и спестяват до 20 часа на месец от:
  • Създаването на тестове
  • Оценяването
  • Създаването на различни варианти
  • Генерирането на анализи

За лектора

Teacher Image

Александър Попов

Teacher Image

Александър Попов е софтуерен инженер и основател на СмарТест – българска платформа, която повишава продуктивността на учителите и покачва успеха на учениците. През 2014 завършва бакалавър Компютърни науки в Манчестърския университет, Великобритания. След това се завръща в България и работи като софтуерен инженер 7 години в различни международни компании. През 2022 основава СмарТест – платформа, която помага на учителите със създаването и проверяването на тестове, като намалява преписването и позволява реална проверка на знанията на учениците. Към момента в платформата има над 50,000 създадени теста, решени 2,000,000 пъти и се използва от 56 училища и учители от цяла България.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото