Как създаваме лидери с предприемачески дух

12.12.2023
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен

Пътят към успеха

Hero image

За семинара

По време на този семинар ще бъдат разгледани две напълно различни, но истински актуални и безспорно належащи теми – спирането на агресията в класната стая и преобразуването на “проблемните ученици” в бъдещите предприемачи, политически водачи или обществени лидери.

Този семинар е подходящ за всички участници, включени в процеса на образование – директори, преподаватели, педагогически съветници, училищни психолози и пр. – като ще бъдат представени работещи механизми и приложни стратегии, които ще ни помогнат да извървим пътя към успеха. Той се базира на две иновативни, интерактивни програми, като първата, озаглавена програма СКОК, адресира заемащия все по-огромни и заплашителни размери проблем относно тормоза и насилието в класните стаи по непринуден, но ефектен начин. Втората програма пък фокусира усилията си към изграждане на лидери от ново поколение, които не се страхуват да поемат отговорност, но дръзват да се изправят срещу всяко предизвикателство и са решени да не се предадат, докато не реализират мечтите си.

 

** За всички, които ще се включат на живо в семинара “Как създаваме лидери с предприемачески дух: Пътят към успеха” има подготвена специална изненада. Тази изненада представлява практичен инструмент, който можете да използвате незабавно.

За лекторите

Teacher Image

Цветомила Демиркова - Харпър

Teacher Image

Цветомила Демиркова - Харпър е решителна и активна личност, родена в красивия град Велико Търново. През 1995 година, тя основава неправителствена организация "Промяна в Поколението" в САЩ, която се стреми да даде по-добро бъдеще на деца и млади хора в България. През април 2021 година, заедно с нейния екип регистрират сдружението СНЦ "Промяна в Поколението” и в България. През последните четири години сдружението финансира и строи детски площадки в общности, където надежда и възможности са ограничени. Техните усилия са основа за нов начин на живот за стотици деца в 35 различни общности в страната. Цветомила и съпругът ѝ са основатели на филмова компания “Старфиш” и са партньори и продуценти на няколко увлекателни филмови проекти в САЩ и в България. Цветомила е разпознат международен говорител, лайф-коуч, и автор на шест книги. Тя продължава да вдъхновява и води с примера си, а нейната страст и ангажимент са светлина в бъдещето на много деца в България и по света.

Teacher Image

Д-р Ганчо Илиев

Teacher Image

Д-р Ганчо Илиев е роден в гр. София, но е завършил своето средно образование в града на липите - гр. Стара Загора. Той е магистър по "Икономика", специалност "Финанси и Банки" и има втора магистратура по "Социална работа и медиация". Има дългогодишен опит в образоването на педагогически специалисти и понастоящем е преподавател в Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков", гр. Сливен, и в ДИПКУ към "Тракийски университет", гр. Стара Загора. Основател е на сдружение с нестопанска цел "Свят без граници" с мисия формирането на общност от прогресивно мислещи млади хора, споделящи ценностите на демокрацията и гражданското общество. Основните програмни области на сдружение "Свят без граници" са "здравеопазване", "социални и хуманитарни дейности", "образование", "младеж" и "ромско включване". Д-р Ганчо Илиев е разпознаваем в различни среди като експерт икономически направления, образователен експерт, експерт комуникатор, лектор, медиатор и др.

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото