Panda Labs - Младежка програма за зелени иновации

18.10.2023
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

По време на този семинар ще научим за програмата Panda Labs на WWF България, в която ученици, студенти и работещи млади хора създават вдъхновяващи иновативни решения за преодоляване на екологични и социални предизвикателства. Panda Labs търси следващото поколение от талантливи и мотивирани изследователи, и предприемачи, които ще помогнат за решаването на регионални и глобални проблеми. Програмата има образователен характер и предоставя възможност на участниците да обогатят своите знания посредством интерактивни методи и срещи с научни експерти, предприемачи и представители на неправителствения сектор.

В момента тече кампания за набиране на участници в семестър “Бъдещето на водата” – срок за кандидатстване 22-ри октомври. Посетете уебсайтa на Panda Labs за повече информация.

За лектора

Teacher Image

Бояна Драгоева

Teacher Image

Бояна Драгоева е експерт "Младежка ангажираност и образование" в WWF България. Сертифицирана е от МОН и Съвета на Европа като младежки работник и обучител. От 2020 г. работи в сферата на неформалното образование и води обучения за младежи между 15 и 29 годишна възраст. Основните теми, които предава като обучител са младежко овластяване, личностно развитие, опазване на околна среда и зелени иновации. Бояна има опит в създаването на обучителни материали и инструменти базирани на метода "Учене чрез преживяване".

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото