Платформа Буки.бг - Готови образователни програми за всяка класна стая

22.05.2024
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Остават:
Hero image

За семинара

Въведете нови предмети в училище, които са интересни за учениците, покриват актуални теми и улесняват работата на учителите.

По време на семинара, Ивайло Бонев ще ни запознае с това как една нова платформа, с изцяло готови образователни програми, подкрепят учителите в цялата страна.

Буки.bg дава достъп на българските училища до напълно разработени образователни програми с фокус върху дигитална грамотност, зелени технологии, програмиране и ключови умения за успеха на учениците.

Платформата надгражда над 15-годишния опит на „Училищна Телерик Академия“ и „Технократи“ в разработването на съвременни програми, по които са обучени над 25 000 ученици в цяла България.

За лектора

Teacher Image

Ивайло Бонев

Teacher Image

Ивайло Бонев е образователен предприемач и съосновател на Технократи - образователен проект с фокус върху разработване и прилагане на иновативни програми и технологии за учене и преподаване в класната стая. Работата му в една от водещите датски компании с фокус върху роботика, технологии и иновации го вдъхновява да се върне в България и да пренесе наученото в родния контекст. Той има бакалавърска степен по масови комуникации - журналистика и магистърска степен по международен бизнес от Нов български университет, както и магистратура по бизнес администрация и международен маркетинг от Aalborg University, Дания. Отскоро Ивайло Бонев е и част от ръководния екип на Училищна Телерик Академия, като втори изпълнителен директор заедно с досегашния изпълнителен директор Петър Шарков. От януари Технократи и Училищна Телерик Академия работят заедно по платформа, която подкрепя училищата лесно да внедряват вече разработени образователни програми, свързани с дигитални науки, програмиране и актуални теми от съвременния свят.

Запиши се за семинара:

    Към началото