Социалната мрежа, изграждаща устойчива общност

04.01.2024
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

По време на семинара ще бъде представена една различна социална мрежа от тези, които познаваме, която има за цел създаване на здравословна, безопасна свързваща учебна среда, през средствата на социално-емоционалното изучаване – в условията на развиващия се ИИ.

Базирана на научен подход, прилаган на 4 континента, тази тъй наречена “социална мрежа” – се бори с проблем Номер 1 в света в момента – Самотата. Самотата, породена от липсата на човещина и автентична човешка връзка между нас, в която поляризацията помежду ни слага все повече бариери от насилие, безразличие, безнадеждност.

За лектора

Teacher Image

Полина Коцева

Teacher Image

Полина Коцева е управител на www.funtazia.bg, създател на авторски образователни SEL ресурси. Полина е международно-акредитиран EQ и SEL практик, EQ профайлър и N4 фасилитатор, работещ с деца и възрастни. Тя консултира училища, университети и фирми, относно интегрирането на SEL в образователната или бизнес среда. С екипа си създава първите български авторски материали за развитие на емоционална интелигентност и социални умения, създава програми за интеграция на Социално-Емоционално изучаване за образователната система на България, с цел темата да бъде качествено и отговорно разгърната в образованието, както е в развитите страни по цял свят. Полина и екипът й са организатор на първата Национална конференция за социално-емоционално изучаване, в което множество педагози, психолози, директори и представители на институциите вземат участие с цел обмяна на опит и успешни практики. ФЪНТАЗИЯ и Полина са създатели на най-мащабното и безплатно СЕИ събитие в България – в което родители, учители, директори и деца доказват, че могат да работят колаборативно и качествено за създаването на смислено бъдеще за децата - #ПразнувамеДЕЦАТА

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото