STEM в джоба или какво е GEMJI

21.11.2023
19:00:00 ч.
Онлайн
Безплатен
Hero image

За семинара

Всички имаме някаква представа в главите си когато чуем “STEM”, но може ли STEM / STEAM да бъде и нещо коренно различно? Има ли вид STEM инструмент, който може да ни изненада приятно с гъвкавост, простота на възприемане, безброй начини на употреба? Може би!

 

GEMJI e изцяло българска STEM разработка (аналогова игрова система) с любопитна история.
Създателят ще разкаже за проекта, прогреса, потенциала на системата и с какво GEMJI може да надгради училищните занимания в и извън стаята. Планирано е семинарът да е двупосочен и да има по-голяма част с въпроси и дискусии, така, че учителите да разкажат на къде биха искали да се развие една такава система и как може заедно да сме още по-полезни на децата.
www.stem.gemji.com

За лектора

Teacher Image

Маргарит (Марк) Ралев

Teacher Image

Маргарит (Марк) Ралев е родител на две деца, мултидисциплинарен дизайнер, предприемач и трето поколение преподавател с цветна биография. Възпитаник е на ТУ-София (Инженерен Дизайн), Cisco Entrepreneurs Institute и Babson College. Преподава в SoftUni (2017-2020г.) и периодично доброволства с водене на отделни лекции в различни други организации и формати. По-популярен е с проектите си: Ralev.com (дизайн и уеб студио), BDG.bg (Фондация Българска Дизайн Група) и GEMJI.com (иновативна образователна игра за малки и големи, предназначена и за дома, и за класната стая).

Имаш въпроси? Пиши ни:

    Към началото